Όλες οι κατηγορίες

Νέα

Ενημερώσεις κόστους αποστολής πυροτεχνημάτων

2023. 03.14

   Τα τελευταία αρκετά χρόνια ήταν εξαιρετικά απαιτητικά για τον κλάδο μας, με μια τέλεια καταιγίδα παγκόσμιων ζητημάτων εφοδιαστικής αλυσίδας, εκτοξευόμενο κόστος εισαγωγής και δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες που αυξάνουν το κόστος, αναγκάζοντας όλους να αυξήσουν τις τιμές. Σήμερα, βλέπουμε βελτιώσεις σε όλους αυτούς τους βασικούς τομείς, κυρίως στο κόστος αποστολής εμπορευματοκιβωτίων. 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το έχουμε ενημέρωσηνέο ΚΑΤΩέξοδα αποστολής για2023! 

 

AS shipping cost down for 2023 ,Container shipping rates impact larger items the most, that's fireworks wholesale able to make the largest price cuts.Ελέγξτε τον αντίκτυπο του κόστους αποστολής για το 2022:

 

 

Τα πυροτεχνήματα θα είναι λίγο πιο ακριβά από το κανονικό φέτος, καθώς το κόστος αποστολής σε ολόκληρη τη βιομηχανία αυξάνεται και η ζήτηση παραμένει σταθερή.

 Ο πληθωρισμός είναι ένα θέμα της πρόσφατης τάσης. Πολλοί Αμερικανοί πρέπει να αναπροσαρμόσουν τον προϋπολογισμό τους από το ενοίκιο μέχρι και τις διακοπές.

Η XNUMXη Ιουλίου μπορεί να φαίνεται λίγο διαφορετική για πολλές οικογένειες φέτος, λόγω του κόστους των πυροτεχνημάτων που επηρεάζεται από τον πληθωρισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό κόστος στη βιομηχανία πυροτεχνημάτων αυξήθηκε κατά 35%. Αυτό οφείλεται στην αύξηση του κόστους των προμηθειών, των πρώτων υλών, των εξόδων αποστολής και μεταφοράς, ακόμη και ασφάλισης.

 

Μερικές ντόπιες οικογένειες συγκεντρώνονται για να αγοράσουν τα πυροτεχνήματα τους ως ομάδα. «Κάνουν καλύτερες αποταμιεύσεις και μετά μπορούν να κάνουν το σόου τους συνολικά»

Ευτυχώς, πολλά συμβαίνουν στην περιοχή του κόλπου της Τάμπα, οπότε δείτε αυτές τις γιορτές που σας επιτρέπουν να μείνετε στην περιοχή για να γιορτάσετε.

 

Μείωση του κόστους αποστολής για το 2023:

 

 

Απευθείας χονδρική πώληση πυροτεχνημάτωνΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές χονδρικής για το 2023! Κατά μέσο όρο, θα εξοικονομήσετε περίπου 15% σε σύγκριση με το 2022.

Σήμερα, βλέπουμε βελτιώσεις σε όλους αυτούς τους βασικούς τομείς, κυρίως στο κόστος αποστολής εμπορευματοκιβωτίων.

We’re fast approaching April and the start of our Early Ship Sale for 2023, which is by far the best time of the year to buy wholesale fireworks. Why? Because you can save an extra 10% off our already low pricing and get first pick of what’s new!

 

Φέτος είναι λίγο διαφορετικό από το παρελθόν, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Καυτές κατηγορίες